|
گروه تئاتر اندیشه شهرستان شوش تشریح عملکرد گروه درباره وبلاگ به وبلاگ گروه تئاتر انديشه شهرستان شوش خوش آمدید آخرین مطالب آرشيو وبلاگ
نويسندگان لینک های مفید به گزارش روابط عمومی گروه تئاتر اندیشه شهرستان شوش ، با تلاش و پیگیری عباس کرم الهی ، این گروه برای ادامه ی فعالیت های خود از وزارت بهداشت ، به گزارش روابط عمومی گروه تئاتر اندیشه شهرستان شوش ، با تلاش و پیگیری عباس کرم الهی ، این گروه برای ادامه ی فعالیت های خود از وزارت بهداشت مدیر گروه تئاتر اندیشه در این خصوص گفت : گروه تئاتر اندیشه شهرستان شوش به شماره ی ثبت 66 ـ شناسه ی ملی 14000017696 و کد پستی 6477183199 تنها گروهی است که در شهرستان شوش علاوه بر اخذ پروانه به شماره ی 35107 /94 از سامانه ثبت گروههای نمایش ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ؛ دارای اساسنامه ثبتی از اداره ی کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری می باشد و بر همین اساس در سامانه ی سلامت ثبت نام نمود تا با دریافت کد رهگیری در ردیف فعالیت های کم خطر فعالیت خود را پس از سه ماه وقفه با نظارت مستقیم اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش مجددا آغاز نماید . عباس کرم الهی در ادامه افزود : گروه تئاتر اندیشه طبق راهنمای گام دوم مبارزه با کووید19«کرونا ویروس» موظف است فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت در سالن محل تمرین و آموزش را به صورت جدی در نظر داشته باشد و قبل از ورود محل مورد نظر را گندزدایی و ضدعفونی نماید . وی در ادامه به تعداد حضور در هر جلسه ی تمرین و آموزش اشاره کرد و یادآور شد : طبق اطلاعات واحد ثبت شده حداکثر 25 نفر شامل «کارگردان ـ بازیگران و عوامل اجرایی» مجاز خواهند بود که می بایست بر اساس «قوانین ، آیین نامه ها ـ مقررات و دستورالعمل های » مرتبط با بهداشت محیط و بهداشت فردی عمل نماید . مدیر گروه تئاتر اندیشه در تکمیل سخنان خود تصریح نمود : کارگردان تمرینات و مربی آموزش موظفند در صورت مشاهده ی « سرفه و عطسه » چه از طرف تماشاچی و چه از طرف بازیگران یا عوامل اجرایی ؛ آن اشخاص را به بیرون از سالن راهنمایی کنند تا محل را ترک نمایند و استقرار و چیدمان تماشاچیان بر روی صندلی می بایست به گونه ای باشد که حداقل یک متر فاصله بین آنها رعایت شود .
وی افزود : لازم است بر اساس طرح فاصله گذاری اجتماعی ؛ پیش از ورود بازیگران به سالن می بایست فرم خود اظهاری مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی مرتبط با ویروس کرونا را تکمیل کرده باشند و آن دسته از بازیگرانی که از قبل دارای بیماری زمینه ای شامل « بیماری قلبی عروقی ـ فشار خون ـ دیابت ـ بیماری های تنفسی زمینه ای ـ 40< BMI ـ شیمی درمانی ها ـ بدخیمی ها ـ آنهایی که عضوی را پیوند زده اند ـ افراد تحت درمان با کورتیکواستروئیدی بیش از MG 5/12 پردنیزولون در روز بیش از دوهفته »حق ورد به جلسات تمرین و یا آموزش را به هیچ عنوان نخواهد داشت . عباس کرم الهی در پایان در مورد اقدامات کنترلی سلامت محیط گفت : کلیه بازیگران می بایست از خانه که بیرون می آیند مجهز به ماسک و دستکش باشند و مستقیم به سالن محل مراجعه کنند و در اولین جلسه پیرامون « بهداشت فردی ـ بهداشت مواد غذایی ـ بهداشت ابزار و تجهیزات ـ بهداشت ساختمان ـ نحوه ی درست شستشوی دست ها ـ گندزدایی سطوح و......» توضیحات لازم ارائه خواهد شد . شایان ذکر است گروه تئاتر اندیشه ی شهرستان شوش مجاز است با اشاره به موارد فوف الذکر در زمینه های « تمرین و تولید نماز با تعداد بازیگر حداقل 10 نفر ـ نمایشنامه خوانی و نمایشنامه نویسی » فعالیت داشته باشد . شنبه 10 خرداد 1399 :: 16:58 ::
نويسنده : andisheyshoush
پيوندها چت باکس
Coming soon ....
|
||